Gastrorag SB-260 - це професійний погружной блендер (гомогенізатор) середнього розміру, призначений для подрібнення, перемішування і збивання харчових продуктів. Обладнання розраховане на приготування супів-пюре, соусів, мусів, рідкого тіста і т.п. в каструлях об'ємом 15-30 л. Блендер оснащений ергономічною ручкою, яку зручно тримати в руці в процесі роботи, знімною насадкою-подрібнювачем довжиною 240 мм, повністю виготовленої з нержавіючої сталі, і насадкою з двома віночками довжиною 165 мм. Насадка-подрібнювач повністю розбирається, що дуже зручно для очищення обладнання. Ніж можна замінити на диск-емульгатор, що входить в комплект поставки, для приготування мусів і повітряних соусів. Швидкість обертання насадки регулюється в межах від 11600 до 16500 оборотів в хвилину. Стаціонарний блендер поставляється з настінним кріпленням і двома ключами для збирання і розбирання насадки.
Характеристики
-
Бренд
Gastrorag
-
Вага
2.85 кг
-
Габаритні розміри
122х102х539 мм
-
Комплектація
насадка-віночок, насадка-ніж, насадка-емульгатор
-
Матеріал корпусу
пластмаса
-
Напруга
220/50/1
-
Потужність
0.28 кВт
-
Швидкість обертання
11600-16500 об / хв