Мармит призначені для тимчасового зберігання гарячої їжі при температурі сервіровки (65-75оС). Це незамінне обладнання для їдалень, кафе самообслуговування, ресторанів фастфуду та інших підприємств громадського харчування з високою пропускною спроможністю, де існує необхідність за короткий проміжок часу нагодувати різноманітними гарячими стравами велику кількість відвідувачів. Мармит на лінії роздачі дозволяють оптимізувати роботу кухні і забезпечують своєчасне і якісне обслуговування клієнтів навіть у години пік.
У лінійці мармітів для їдалень, ресторанів і кафе марки GASTRORAG представлені моделі, що розрізняються за типом (для перших і других страв, буфетні, шафи -марміти), способу нагрівання (паливний, електричний) і габаритами. Мармит для супу, марміти для других страв GASTRORAG дозволяють протягом тривалого часу підтримувати оптимальну температуру сервіровки готових страв, виключаючи необхідність повторного розігріву. Вся продукція виконана відповідно до найвищих стандартів якості. P>
Gastrorag.ua