(096) 177 94 35 понедельник-пятница с 9.00 до 18.00
Стационарный телефон

Електромеханічне обладнання

Сучасні підприємства громадського харчування - ресторани, кафе, їдальні, харчоблоки готелів, дитячих установ, пансіонатів, санаторіїв, лікарень і т.п. - щодня обслуговують сотні відвідувачів. Щоб приготувати необхідну для них кількість їжі, неможливо обійтися без допомоги різноманітної кухонної техніки. Благо, в даний час цілком доступні всі види електромеханічного обладнання для громадського харчування, які мінімізують ручна праця і значно спрощують процес приготування страв.
Якщо класифікувати застосовується на кухнях ресторанів, кафе, барів, їдалень, готелів електромеханічне обладнання, то можна виділити кілька основних категорій:
- для подріблення-ріжучий. Це найбільш численна категорія. До неї відносяться гастрономічні машини (слайсери), м'ясорубки, куттери, пилки для м'яса, овоче, хлібо різальні, протиральні машини та інше обладнання, призначене для нарізки та подрібнення харчових продуктів;
- перемішують. Ця категорія також грає важливу роль в приготуванні їжі. У неї входять тістомісильні машини, гомогенізатори (заглибні блендери) і т.п .;
- чищення. До неї відносяться технічні пристосування, призначені для очищення продуктів перед приготуванням - наприклад, овощеочістітельние машини (Пілер), рибочистки і т.п .;
- формувальна. Дана категорія включає кухонну техніку, яка надає напівфабрикатів необхідну форму перед приготуванням: розпушувачі м'яса (тендерайзери), формувальники гамбургерів, тестораскативающіе машини, шприци для наповнення ковбас та ін.
Основна мета, яку покликані виконувати такі різні за своєю функціональністю пристрою, - зменшити кількість ручної праці в харчоблоках, прискорити і раціоналізувати процес приготування їжі.
у нашому інтернет-магазині представлена ​​професійна кухонна техніка GASTRORAG всіх перерахованих категорій.