На нашому сайті представлені конвекційні печі Gastrorag (Гастрораг), а також Suhini (Сухини). Техніка для домашньої кухні і професійне обладнання відповідає абсолютно всім важливим аспектам використання на підприємствах громадського харчування, пекарні, міні-пекарні, де темп виготовлення їжі має важливе значення. P>
Конвекційні печі для дому Suhini - це функціональні пристрої з мікропроцесорним управлінням і майже непомірними можливостями. Конвекційні печі мають багато позитивних сторін, так як вони багатофункціональні, практичні, універсальні: просто налаштувати будь-яку зручну схему приготування, тривалість нагріву. P>
Печі Сухини і духові шафи Гастрораг будуть серцем вашої кухні, з їх допомогою ви зумієте підсмажити яловичину і рибу, запікати спекотне, піч піцу, пироги, випічку, домашній хліб, робити десерти, йогурти. P>
А завдяки підсвічуванню камери і оглядового віконця ви зумієте візуально здійснювати контроль за процесом приготування. Конвекційні печі для домашньої кухні Suhini комплектуються гратами, листом і вертелом для роторного гриля. Печі з конвекцією Suhini - це техніка для домашньої кухні. P>
Конвекційні печі - це духові шафи з інтегрованим вентилятором для рівномірного розподілу тепла по камері. Конвенційні печі для випічки Suhini або GASTRORAG гарантують найбільш високу якість запікання за рахунок розміреним циркуляції гарячого повітря по камері, внаслідок чого продукти харчування готується швидше, ніж у звичайній духовці, а витрати електрики істотно скорочуються. За рахунок конвекції попередньо підібраний температурний режим досягається швидше. Електричні конвекційні печі утримують жар на стабільному рівні, що в результаті гарантує якісну випічку. Внаслідок високої якості отримуваної продукції, конвекційна піч обрадує не тільки кулінара, але також будь-яку господарку. P>
У лінійці конвекційних печей Suhini представлені як прості прилади з електромеханічним управлінням, також найбільш складні модифікації з електронним управлінням. У пам'яті таких приладів зберігаються програми виготовлення найбільш поширених страв. А просунуті юзери завжди можуть встановити власний особистий режим роботи. Неможливо не виділити характерні риси управління даних конвектомат. P>
В статичної духовці повітря переміщається довго і з часом робиться більш вологим за рахунок випаровування вологи з продукту. У конвекційної печі повітря інтенсивно обдуває продукт і виходить назовні через вентиляційні отвори, несучи вологу з собою, з цієї причини середовище в камері робиться сухішою. P>
електродуховки Suhini це шедеври кухонної техніки, система яких обдумана аж до деталей. Верхній і нижній ТЕН мають М-образну фігуру, що, згідно з порівнянні з прямими Тенамі, підвищує область нагріву на 37% і сприяє найбільш стрімкого і розміреного розподілу тепла. Особливий ромбообразний ( «алмазний») рельєф верхньої і задньої панелей камери відображає тепло і збільшує результативність нагріву на 30%. P>
На сьогоднішній день конвекційні печі Gastrorag з успіхом використовуються на кухнях ресторанів, пекарень, кафе, барів, кондитерських. Вони елементарні у використанні і дають можливість зробити не тільки хлібобулочні вироби, а також інші кулінарні витвори. Придбати моделі брендів Suhini і Gastrorag ви можете в нашому інтернет-магазині, з доставкою по Києву та Україні. P>
Є велика кількість вітчизняних і зарубіжних виробників конвекційних печей для домашньої кухні. Безумовно, від виробника залежить якість і вартість. Поєднанням даних характеристик володіють печі конвекційні Suhini і конвекційні печі Gastrorag. P>
Gastrorag.ua