Теплове обладнання підприємств харчування - найважливіша складова професійної кухні, без якої неможливо приготувати і сервірувати гарячі страви в ресторані, кафе або їдальні.
У нашому каталозі представлені наступні види теплового обладнання для громадського харчування:
- плити настільні індукційні ,
- печі професійні різних типів (конвекційні, конвеєрні, мікрохвильові, для піци),
- фритюрниці професійні,
- електричні сковороди, грилі і тостери,
- марміти настільні,
- рисоварки ,
- теплові вітрини,
- модульне теплове обладнання.
Особливе місце займають настільні індукційні плити, які дозволяють значно прискорити процес приготування їжі і економлять електроенергію. Для оснащення кафе швидкого харчування або їдальні незамінні теплові вітрини, які не тільки виконують функцію демонстрації продуктів, але і допомагають підтримати готові страви при потрібній температурі (65-70оС).
Так само в нашому асортименті ви знайдете вітрини з підігрівом і зволоженням, а також різні види мармітів:
- марміти для супів,
- марміти для вологого підігріву других страв, гарнірів та соусів,
- марміти буфетні,
- шафи-марміти для тарілок і чашок.
Ми пропонуємо купити теплове обладнання GASTRORAG серії 73, яке відноситься до класу «люкс» і відповідає найвищим стандартам якості, надійності і безпеки. p>
Gastrorag.ua