Стаціонарний блендер - це універсальний пристрій, без якого не обходиться жодне кухня ресторану або кафе, бару. Це незамінний помічник у процесі приготування найрізноманітніших напоїв, коктейлів, соусів і кремів.
Вибираючи блендер, в першу чергу приділіть належну увагу потужності двигуна і кількості швидкостей. Щоб коктейль дійсно вийшов, швидкість блендера повинна бути досить великою.
У нас представлені настільні блендери з двигунами потужністю від 400 до 2000 Вт, розраховані на інтенсивне навантаження і здатні переробляти як м'які, так і тверді продукти і густі суміші.
Високопродуктивні професійні блендери комплектуються склянками великої місткості (1,5-2 л), виготовленими найчастіше з пластмаси або скла, рідше - з нержавіючої сталі. Нержавіючі склянки міцні і довговічні, але не дозволяють візуально контролювати робочий цикл. Крім того, для роботи за барною стійкою в присутності гостей прозорий стакан краще - він робить роботу пристрою більш видовищною, залучаючи клієнтів. З огляду на, що скло - матеріал важкий і крихкий, найкраще вибрати блендер з легкого, ударостійкого, стійкого до помутніння і механічних пошкоджень полікарбонату.
Недорогі блендери мають електромеханічне управління з трьохпозиційним перемикачем: низька швидкість, висока швидкість і режим «пульс» (короткочасне включення на максимальній потужності). Як правило, цих функцій досить для забезпечення базових потреб кухні і бару. У більш складних професійних блендерах передбачено кілька швидкостей для виконання різних операцій або можливість плавного регулювання швидкості, а в найбільш сучасних пристроях - програмований мікропроцесор, який максимально автоматизує роботу.
Ми працюємо з виробниками, без посередників, завдяки чому можемо запропонувати вам конкурентоспроможні ціни без додаткових накруток за послуги посередників.
Gastrorag.ua