Електрична індукційна плита Suhini SH-IP20A має практичний корпус з міцної пластмаси і робочу поверхню зі склокераміки з 1 зоною нагріву, під якою знаходиться мідна котушка. Протікаючий по ній високочастотний електричний струм створює змінне магнітне поле, яке наводить вихрові електричні струми у дні наплитного посуду і розігріває її, а отже, і їжу що знаходиться в ній.
Оскільки нагрівається не робоча поверхня, а сама посуд, настільна індукційна плита працює швидше, економічніше і безпечніше, ніж традиційна конфорочная плита. Це істотний плюс індукційних плит. До мінусів можна віднести необхідність використовувати наплитний посуд тільки з феромагнітних матеріалів (чавуну, нержавіючої та емальованої сталі) або з феромагнітним шаром на дні. Мідні, алюмінієві, скляні, керамічні та порцелянові каструлі та сковорідки для електричної індукційної плити не годяться. Наплитна посуда повинна мати плоске дно діаметром 120-260 мм.
Настільна індукційна плита Suhini SH-IP20A має русифіковане сенсорне управління з декількома режимами роботи. Устаткування включається натисненням кнопки «Вкл. /Викл.».
В режимі «потужність» за допомогою кнопок «+» і «-» ви можете задати один з попередньо встановлених рівнів потужності в діапазоні 200-2000 Вт з кроком 200 Вт (за замовчуванням - 1200 Вт);
в режимі «температура» - температуру нагрівання в діапазоні 60-240 о З з кроком 20 о С (за замовчуванням - 180 о С);
в режимі «таймер» - тривалість приготування їжі (від 0 до 180 хвилин з кроком 5 хвилин). Кнопки «максимум» і «мінімум» дозволяють одним натисканням задати відповідно максимальну і мінімальну потужність нагріву.
Одноконфорочна індукційна плита SUHINI SH-IP20A за доступною ціною - ідеальне рішення для вашого будинку і дачі.
Характеристики
Gastrorag.ua