Прес-гриль Gastrorag NPL-EGD20E - двосекційний професійний контактний гриль середнього розміру, за допомогою якого можна швидко приготувати апетитні гарячі бутерброди-панини, ковбаски і овочі-гриль, бургери, стейки і багато іншого. Завдяки одночасному нагріву і зверху, і знизу час смаження скорочується приблизно на третину. Рифлені робочі пластини з чавуну з антипригарним покриттям забезпечують рівномірний нагрів продуктів без підгоряння, більш щадний обсмажування (в порівнянні з гладкими) і створюють на поверхні продуктів характерний для гриля смугастий малюнок. Наявність двох секцій з незалежним регулюванням температури дозволяє урізноманітнити асортимент закладу і робить гриль більш економічним в експлуатації. Корпус обладнання виготовлений з нержавіючої сталі.
Характеристики
-
Бренд
Gastrorag
-
Вес
26 кг
-
Габаритные размеры
580х410х190 мм
-
Количество зон нагрева
2
-
Количество секций
2
-
Материал корпуса
нержавеющая сталь
-
Материал поверхности
чугун с антипригарным покрытием
-
Мощность
3.60 кВт
-
Напряжение
220/50/1
-
Размеры поверхности
215х215х20 мм
-
Температурный диапазон
50-300°С
-
Тип гриля
Гриль прижимной контактный
-
Тип рабочей поверхности
рифленая