Прес-гриль Gastrorag NPL-EGD20E - двосекційний професійний контактний гриль середнього розміру, за допомогою якого можна швидко приготувати апетитні гарячі бутерброди-паніні, ковбаски і овочі-гриль, бургери, стейки і багато іншого. Завдяки одночасному нагріву і зверху, і знизу час смаження скорочується приблизно на третину. Рифлені робочі пластини з чавуну з антипригарним покриттям забезпечують рівномірний нагрів продуктів без підгоряння, більш щадне обсмажування (в порівнянні з гладкими) і створюють на поверхні продуктів характерний для гриля смугастий малюнок. Наявність двох секцій з незалежним регулюванням температури дозволяє урізноманітнити асортимент закладу і робить гриль більш економічним в експлуатації. Корпус обладнання виготовлений з нержавіючої сталі.
Характеристики
-
Бренд
Gastrorag
-
Вага
26 кг
-
Габаритні розміри
580х410х190 мм
-
Кількість зон нагріву
2
-
Кількість секцій
2
-
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
-
Матеріал поверхні
чавун з антипригарним покриттям
-
Напруга
220/50/1
-
Потужність
3.60 кВт
-
Розміри поверхні
495x230 мм
-
Температурний діапазон
50-300 ° С
-
Тип гриля
Гриль притискної контактний
-
Тип робочої поверхні
рифлена