Сковорода GASTRORAG GH-EG-822E має жарочну поверхню з двома зонами нагрівання. Апарат застосовується для обсмажування м'яса, риби, овочів, ковбасних виробів, для підігріву шаурми, бутербродів і теплової обробки інших напівфабрикатів і свіжих продуктів. Поверхня для викладки продуктів має частково рифлену (1/3 платформи), частково гладку структуру (2/3 платформи).
Поверхня для смаження GASTRORAG GH-EG-822E характеризується наступними особливостями:
• матеріал корпусу - міцна нержавіюча сталь;
• товщина листа стали робочої поверхні становить 8 мм;
• платформа нагріву оточена високим бортом з 3-х сторін: бічних і задньої;
• конструкція оснащена висувним відсіком для збору жиру;
• потужність нагріву регулюєтся поворотною ручкою терморегулятора;
• передбачені світлосигнальні лампи: для контролю подачі напруги в ТЕНи і відстеження ходу нагріву жарочной платформи.
Характеристики
Gastrorag.ua