піч для піци Gastrorag EP-2ST представляє собою професійну промислову піч для поточного виробництва піци на території піцерій, їдалень, ресторанів. Піч має дві робочі камери, кожна з яких має 2 окремо встановлені групи ТЕНів: верхню і нижню (управління роботою обома групами нагрівачів проводиться в незалежному режимі). Піч підходить для створення невеликих за розміром виробів або виробництва великорозмірної піци в одиничному екземплярі за раз.
Особливості моделі:
• площа поду для викладки заготовок становить 415х400 мм;
• регулювання температури здійснюється до + 350оС;
• дверцята мають оглядове вікно і ручку;
• в якості матеріалу корпусу була використана листова нержавіюча сталь;
• піддон виконаний з кераміки;
• час запікання виробів можна програмувати за допомогою вбудованого таймера, який встановлюється на строк до 30 хвилин;
• система управління - електромеханічна.
Характеристики
Gastrorag.ua