Електрична індукційна плита GASTRORAG TZ BT-350B має міцний корпус з нержавіючої сталі і робочу поверхню зі склокераміки товщиною 6 мм з 1 зоною нагріву, під якою знаходиться мідна котушка. Протікає по ній високочастотний електричний струм створює змінне магнітне поле, яке наводить вихрові електричні струми в дні наплитной посуду і розігріває її, а отже, і знаходиться в неї їжу.
Оскільки нагрівається не робоча поверхня, а сама посуд, настільна індукційна плита працює швидше, економічніше і безпечніше, ніж традиційна конфорочная плита. Це істотний плюс індукційної плити. До мінусів можна віднести необхідність використовувати наплитную посуд тільки з феромагнітних матеріалів (чавуну, нержавіючої та емальованої сталі) або з феромагнітним шаром на дні. Мідна, алюмінієва, скляна, керамічна і порцелянова начиння для електричної індукційної плити не годиться. Каструлі і сковороди повинні мати плоске дно діаметром 120-260 мм.
Настільна індукційна плита GASTRORAG TZ BT-350B має просте, зрозуміле і зручне кнопкове (не сенсорний) управління, яке особливо подобається професійним кухарям. При натисканні кнопки «ON/OFF» обладнання включається і починається нагрів. Далі передбачено кілька режимів роботи. У режимі «потужність» при обертанні ручки регулятора задається один з попередньо встановлених рівнів потужності в діапазоні 500-3500 Вт; в режимі «температура» - одне з попередньо значень температури нагріву в діапазоні 60-240оС; в режимі «час» за допомогою кнопок «» і «-» - тривалість приготування їжі (від 0 до 120 хвилин). Плита витримує вагу до 50 кг.
Характеристики
-
Бренд
Gastrorag
-
Вага
7.5 кг
-
Габаритні розміри
340х440х117 мм
-
Діапазон регулювання потужності плити
500-3500 Вт
-
Кількість конфорок плити
1
-
Кількість рівнів потужності
15
-
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
-
Матеріал поверхні
склокераміка
-
Напруга
220/50/1
-
Потужність
3.50 кВт
-
Таймер
0-120 хв
-
Температурний діапазон
60-240 ° С
-
Тип робочої поверхні
плоска
-
Тип управління
кнопкове