Електрична індукційна плита GASTRORAG TZ-JDL-C30A1 має міцний корпус з нержавіючої сталі і робочу поверхню зі склокераміки з 1 зоною нагріву, під якою знаходиться мідна котушка. Протікаючий по ній високочастотний електричний струм створює змінне магнітне поле, яке наводить вихрові електричні струми в дні наплитного посуду і розігріває її.
Оскільки нагрівається не робоча поверхня, а сам посуд, настільна індукційна плита працює швидше, економічніше і безпечніше, ніж традиційна конфорочна плита. Це істотний плюс індукційної плити. До мінусів можна віднести необхідність використовувати наплитну посуду тільки з феромагнітних матеріалів (чавуну, нержавіючої та емальованої сталі) або з феромагнітним шаром на дні. Мідна, алюмінієва, скляна, керамічна і порцелянове начиння для електричної індукційної плити не годиться. Каструлі і сковороди повинні мати плоске дно діаметром 120-260 мм.
Настільна індукційна плита GASTRORAG TZ-JDL-C30A1 має просте, зрозуміле і зручне кнопкове (не сенсорне) управління, яке особливо подобається професійним кухарям. При натисканні кнопки «ON/OFF» обладнання включається і починається нагрів. Далі передбачено кілька режимів роботи. У режимі «потужність» за допомогою кнопок зі стрілками задається один з 8 попередньо рівнів потужності в діапазоні 500-3500 Вт; в режимі «температура» - температура нагріву в діапазоні 60-240оС; в режимі «таймер» - тривалість приготування їжі (від 0 до 180 хвилин). Плита витримує вагу до 30 кг.
Характеристики
-
Бренд
Gastrorag
-
Вага
4.9 кг
-
Габаритні розміри
330х390х80 мм
-
Діапазон регулювання потужності плити
500-3500 Вт
-
Кількість конфорок плити
1
-
Кількість рівнів потужності
8
-
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
-
Матеріал поверхні
склокераміка
-
Напруга
220/50/1
-
Потужність
3.50 кВт
-
Таймер
0-180 хв
-
Температурний діапазон
60-240 ° С
-
Тип робочої поверхні
плоска
-
Тип управління
мембранні кнопки